Bereikbaarheid Dierenkliniek Vechtdal i.v.m. werkzaamheden N34

We krijgen nog veel opmerkingen en vragen over de wegwerkzaamheden aan de N34. In de afbeelding hiernaast ziet u de routes die u met de auto kan nemen om zo gemakkelijk, veilig en snel mogelijk bij onze praktijk in Heemserveen te komen. De overgang bij de boshoek is sinds 8 juni gesloten. 🚧

 
• Wanneer u uit de richting Ommen komt via de N34, rijd dan voorbij onze praktijk. Neem hierna de eerste afslag (richting de N343/Haardijk). Sla bij de stoplichten vervolgens linksaf. Er staan naast de N34 borden met ons logo erop die u kunt volgen. Het is ook mogelijk om hier de afslag richting Ommen te nemen en vervolgens rechtsaf te slaan en gebruik te maken van de tunnelbak. Op deze manier komt u op de parallelweg die af moet rijden om bij onze praktijk te komen.
 
• Komt u vanaf het kruispunt N34/J.C. Kellerlaan, neem dan de afslag richting de N343. Neem bij de rotonde de derde afslag naar de Kruiwiel en volg de borden met ons logo erop.
 
• Als u uit Heemse komt, neem dan de route via de N343/Haardijk. Neem de afslag naar de Koningsspil en rijd vervolgens via de Kruiwiel naar onze praktijk.